Sexactief, 54 jaar, hetero, uit Assen

ik sta voor alles open mits het goed wordt besproken vrijwel niets is mij te gek als het maar met wederdzijds toestemming en instemming is ben eerder een actief dan een passief genieter maar bij de perfecte man wil het ook wel eens andersom voorkomen… ben je nieuwsgierig? neem dan via deze weg even contact op dan kunnen we bespreken wat ik zoek en wat jij zoekt en wie weet ontmoeten we elkaar ergens in het midden

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Sexactief
Leeftijd: 54
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Drenthe, Assen

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 80
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
fetish
rollenspel