ZoekMeesteres, 42 jaar, hetero, uit

De eerste opdracht van mijn rechtvaardige meesteres was om een tweede meester of meesteres te zoeken om mij samen op te leiden. Ik ben namelijk veel te onhandelbaar voor haar alleen zegt ze en daar heeft ze uiteraard gelijk in. Ik moest van haar met mijn gewone foto op deze website gaan staan en daaraan kunt u zien dat ik het toch al begin te leren de gehoorzaamheid. Ik hoop op snelle reacties anders wordt mijn meesteres weer boos op me en moet ik daar zwaar onder lijden.

Ik zoek een oudere vrouw of lekkere geile oma. Stuur me maar een berichtje!
Naam: ZoekMeesteres
Leeftijd: 42
Geslacht: man
Ik woon in: Belgie, West-vlaanderen,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 188
Gewicht: 76
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar:
Kleur ogen:
Penis: 0

Ik hou van: