XxKissxx, 54 jaar, bi-sexueel, uit

Dag lieve en stoute mensen van nederland! Ik ben Angelique uit Amsterdam, 51 jaar jong nog vol met geile plannen met lekkere ondeugende mannen, vrouwen en stellen. Ik ben inderdaad helemaal 100% volledig bi!! Mijn interesses wisselen heel erg maar zijn ook erg divers. Stuur me gewoon een berichtje als je wil weten waar ik op dit moment veel mee bezig ben of als je zelf allemaal leuke ideetjes voor me hebt. Ik hoor het wel!!! Geile kusjes Angelique.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: XxKissxx
Leeftijd: 54
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Holland,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 169
Gewicht: 73
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van: