Vingerverf, 56 jaar, hetero, uit

ik heb een spannende fantasie maar ook wel een beetje gek van aard dus hoop ik dat ik daarmee hier terecht kan het is alleen bedoeld voor mannen die het lekker vinden om echt lekker smerig te worden, maar dan ook letterlijk hoor! ik wil namelijk mezelf met een andere man wel eens uitleven met verf, vingerverf of andere niet schadelijke verf. welke precies weet ik nog niet dat zoek ik nog wel uit en dan elkaar eens lekker helemaal onderkliederen. volgens mij wordt dit echt een enorme glibberpartij en dat lijkt me zo lekker! is er een man die dit met me aan durft? ps ik heb ook gewoon voor jongere mannen gekozen dat ze mogen reageren want mijn rimpeltjes wat er toch al niet zoveel zijn daar zie je met al die verf toch ook niks meer van :)

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Vingerverf
Leeftijd: 56
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Groningen,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 177
Gewicht: 58
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
fetish