TortureNL, 38 jaar, bi-sexueel, uit

Klein geschapen slanke slaaf 36 jr zoekt torture meester of meesteres. Eindelijk durf ik dit dus hoop ik niet teleur te worden gesteld. Het is mijn fantasie om gebruikt te worden door mijn baas of bazin dmv plas en poepsex dus als menselijk toilet. Maar ook vastgebonden worden urenlang terwijl u ergens anders of in dezelfde ruimte bent tot u weer zin krijg in mij verder te gebruiken. Ik wil dit 1 keer per maand een weekend lang bv. Nog geiler is met een stel dit te doen een paar dagen lang. Alles is verder bespreekbaar wat u maar met mij wilt gaan doen.

Ik zoek een oudere vrouw of lekkere geile oma. Stuur me maar een berichtje!
Naam: TortureNL
Leeftijd: 38
Geslacht: man
Ik woon in: Nederland, Zeeland,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben:
Postuur: normaal
Kleur haar:
Kleur ogen:
Penis: 13

Ik hou van: