Tooske52, 56 jaar, hetero, uit Almelo

hoi mijn naam is Tooske. ik ben een huismoeder van 52 jaartjes hou van ongecompliceerde gezelligheid en vind het heerlijk dat er altijd wel iets te doen is in het gezellige almelo. ik ga vaak op bezoek bij mijn oudste dochter die dicht in de buurt woont. mijn andere 2 dochters wonen beide op kamers, eentje in rotterdam en eentje in maastricht. ik hoop hier een gezellige man te vinden die in is voor leuk contact en niet op de eerste date meteen het bed in wil duiken. ik zou je graag leren kennen en rustig aan de weg vinden. heb je interesse of lijkt het je leuk om te kijken of er een klik is mail me dan snel! veel liefs, Tooske

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Tooske52
Leeftijd: 56
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Overijssel, Almelo

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben:
Postuur:
Kleur haar:
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van: