Tietenpijn, 57 jaar, hetero, uit

Mijn grote borsten zijn erg stout en verdienen daarom heel veel straf. Ze worden het snelst in het gareel gebracht weer door een hele soeplepel vol gesmolten kaarsvet langzaam erover heen te laten druipen maar als dat niet helpt moeten ze maar worden geslagen tot ze vuurrood zijn Afbinden en knijpers, tepel trekken alles mag behalve naalden en andere dingen met bloed.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Tietenpijn
Leeftijd: 57
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar:
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bdsm
bondage
gagging
sm onderdanig
spanking
torture