Thea62, 67 jaar, hetero, uit Hilversum

laat ik maar meteen met de deur in huis vallen;) Ik ben Thea, 62 jaar en nog een heel fitte dame! moeder van 4 kinderen die allemaal al het huis uit zijn en nu verveel ik me een beetje! Ik ben opzoek naar mannen die samen metmij wat tijd willen doorbrengen. Ik ben ook in voor een trio met zowel een vrouw als man. ik werk part time maar heb dus nog genoeg tijd over;) zie ik jou binnenkort? xx Thea

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Thea62
Leeftijd: 67
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-holland, Hilversum

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 69
Ik ben: mollig
Postuur: mollig
Kleur haar: rood
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: