Stinkfinger, 54 jaar, hetero, uit Sneek

Altijd al eens gepijpt willen worden door een vrouw die haar vinger in je kont steekt? Ik ben een ervaren vrouw van in de 50 die het heerlijk vind om een man zo hard mogelijk te laten spuiten met een prostaatmassage en door hard te pijpen en af te trekken. Ben pas happy als je het plafond eronder hebt gespoten met je lekkere zaad…. Ben jij hier allemaal voor in laat dan berichtje achter.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Stinkfinger
Leeftijd: 54
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Friesland, Sneek

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 168
Gewicht: 82
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
anale seks
bdsm
fetish