SMsloerie, 52 jaar, hetero, uit

Volgens mij ben ik een kinky type want dat is waar al mijn fantasien uiteinelijk op uitdraaien. Bijvoorbeld deze: ik heb een blinddoek om en lig met mijn handen op mijn rug gebonden op bed. Ook mijn voeten zitten aan elkaar vast. Het enige wat ik nog kan is mijn benen een beetje uit elkaar en dat is maar goed ook want ik heb in mijn handen een dikke dildo die ik nog net in mijn gaatjes kan proppen. Het gaat lastig en eigenlijk heb ik een paar handen nodig die me komen helpen. Dan gaat de deur krakend open…. meer horen en weten hoe het afloopt? Stuur dan een berichtje dan mail je snel terug!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: SMsloerie
Leeftijd: 52
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Limburg,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 60
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bdsm
bondage
fetish
gagging
latex
rollenspel