SexHaeije47, 49 jaar, hetero, uit Buurmalsen

Misschien ben ik niet de persoon waarvoor je op deze site kwam kijken maar ja.. wat niet is kan komen toch? Ik moet je wel waarschuwen dat ik geen doorsnee vrouw ben.. die ook niet van doorsnee sex houdt!! Wat ik precies leuk vind om te doen vertel ik je liever privé, maar als je mijn interesses bekijkt weet je denk ik eerst al genoeg. Zegt het je wat?? Stuur me dan eerst maar eens een berichtje!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: SexHaeije47
Leeftijd: 49
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland, Buurmalsen

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 179
Gewicht: 75
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
parenclub
sextoys
orale seks