Schijtopme, 40 jaar, bi-sexueel, uit

Vroeger vond ik schijtsex smerig maar per ongeluk via internet er toch mee in aanraking gekomen. daarna nieuwsgierig zelf meer video en fotos gaan zoeken en nu word ik alleen al opgewonden bij het idee ervan. Ik experimenteer al met mezelf door mezelf onder te poepen en in te smeren. maar nu wil ik wel eens stap verder gaan dus, afspreken met en vrouw of een stel om het bij mij te laten doen. ik ben ook SM en onderdanig/submissive. Bij interesse graag direct mailen geen `tikkie geven`. Ook plassex vind ik al langer geil.

Ik zoek een oudere vrouw of lekkere geile oma. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Schijtopme
Leeftijd: 40
Geslacht: man
Ik woon in: Belgie, Vlaams-brabant,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 182
Gewicht: 77
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: donker
Penis: 0

Ik hou van: