Pluisje67, 55 jaar, hetero, uit Roeselare

Wat leuk dat je op mijn profiel komt kijken! Hopelijk vind je het leuk wat je hier ziet! Ik ben op mijn oudere leeftijd nog behoorlijk ondeugend maar ja dat had je al begrepen aangezien ik hier lid ben geworden denk ik. De vraag is dus ben jij als man ook nog lekker fit en actief en ook nog lekker stout soms? Wat dacht je ervan dan om mij een berichtje te sturen met je wensen? Dan kunnen we altijd eens zien of die bij de mijnes passen!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Pluisje67
Leeftijd: 55
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, West-Vlaanderen, Roeselare

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 169
Gewicht: 94
Ik ben: blank
Postuur: dik
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
grote borsten
orale seks
rollenspel
romantisch
seksrelatie
sextoys