Perversgeheim, 54 jaar, hetero, uit

Beste heren. Ik zit al een tijdje online in afwachting van wat jullie voor mij in petto hebben. Ik zoek zeer onderdanige mannen die interesse hebben in cuckolding of dit al een of meerdere keren hebben meegemaakt. Ik ben zelf in zo\’n relatie terechtgekomen en ook al was dat eerst meer voor hem dan voor mij, ik werd er steeds beter in en genoot met steeds meer plezier ervan. Nu is die relatie alweer een hele tijd uit, maar het gevoel om dit weer eens te doen zit er nog steeds bij me.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Perversgeheim
Leeftijd: 54
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 172
Gewicht: 73
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: rood
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bdsm
torture