NienkeN, 51 jaar, hetero, uit Emmen

Ik ben een happy single en ben wel een levensgenieter te noemen. ik hou van reizen en heb al heel wat landen bezocht. Hier wil ik ook niet mee stoppen. Een reismaatje zou leuk zijn maar ik weet dat niet iedereen dit leuk vind. Graag leer ik iemand kennen die het wel spannend lijkt om met me op stap te gaan, natuurlijk eerst in binnenland. Maar wie weet? Ik zoek op zijn meest een LAT relatie want wil zelfstandig blijven.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: NienkeN
Leeftijd: 51
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Drenthe, Emmen

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 169
Gewicht: 78
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
casual seks