Miluska, 55 jaar, bi-sexueel, uit Maastricht

Eindelijk komt het ervan me ook hier eens in te schrijven. Op aanraden van een betrouwbare persoon nu toch maar eens gedaan. Eerste indruk is goed hoor, maar ik ben benieuwd wat voor mensen ik kan vinden hier. Ik ben op zoek naar iemand die voor extreme sex open staat. Meer vertel ik nog even niet want ik ga toch zelf eerst leuke personen benaderen.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Miluska
Leeftijd: 55
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Limburg, Maastricht

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 169
Gewicht: 79
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bondage
bukkake
fetish
latex
rollenspel
voyeurisme