MarkSM1976, 39 jaar, bi-sexueel, uit

Ik zoek een knappe spannende vrouw of een lichtgebouwde man (denk aan twink type) om samen mee te experimenteren met SM. Ik ben een behoorlijk gespierde man, sterk en kan volgens mij streng zijn voor mijn slaafje. Ik ben zowiezo dominant van persoonlijkheid en dus ook in mijn seksleven. Dat zorgt vaak voor weerstand dus zoek ik nu eens iemand die zich juist heel erg goed voelt in die rol. Wat ik met je mag doen en niet, dat kunnen we hopelijk lekker relaxed samen bespreken. maximaal 40 jaar. PS shemales vind ik ook erg interessant dus…

Ik zoek een oudere vrouw of lekkere geile oma. Stuur me maar een berichtje!
Naam: MarkSM1976
Leeftijd: 39
Geslacht: man
Ik woon in: Nederland, Noord-Holland,

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 180
Gewicht: 80
Ik ben: blank
Postuur: gespierd
Kleur haar: donker
Kleur ogen: groen
Penis: 17

Ik hou van: