Lynn, 45 jaar, hetero, uit Brugge

heb een relatie maar open relatie omdat we beiden veel van sex houden en het op deze manier spannender vinden en houden. ben een hardwerkende vrouw werk bij een grote supermarktketen bij de inkoop verder hou ik van een goede wandeling aan het water hou van mensen die veel kletsen ik ben zelf ook ene persoon die graag met iedereen even aan praatje maakt. op sexueel gebied ben ik eigenlijk normaal en heb ik geen speciale voorkeuren maar hou absoluut niet van extremen of rare rollenspellen, gewoon goede sex met zn 2e is het beste wat er is vind ik. bij interesse laat even iets voor me achter. lieve groet, lynn

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Lynn
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, West-Vlaanderen, Brugge

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 167
Gewicht: 0
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van: