Liefie40, 45 jaar, hetero, uit Maastricht

Hallo mannen, Ik ben Lilian Bergsma, ik ben geboren in Maastricht en sinds 10 jaar woon ik hier ook weer. Daarvoor heb ik met mijn exman in Venlo gewoond. In tegenstelling tot veel hier geloof ik, ben ik niet alleen uit op sex. Ik ben opzoek naar een leuke man om mee te daten, afspraakjes mee te maken en lekker te flirten. We zien wel hoe het eindigt toch? Kort over mij: Ik ben 42 jaar, heb geen kinderen en woon aan de rand van Maastricht. Mijn hobbies zijn schilderen en fotografie en verder squash ik 2x in de week. Ik hou ervan om te gaan eten in gezellige restaurantjes en ik vind het niet erg om een stukje te moeten rijden voor een leuke date. Uiterlijk is voor mij niet heel belangrijk, ik vind het wel belangrijk dat je gewoon een leuke man bent. Dus als je denkt dat je bij me past, laat zeker iets van je horen en wie weet zitten wij volgende week gezellig samen op een terrasje! Groetjes, Lilian

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Liefie40
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Limburg, Maastricht

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 167
Gewicht: 70
Ik ben: normaal
Postuur: normaal
Kleur haar: rood
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van: