Leatherman, 54 jaar, homo, uit

fantaseer jij er van om een oudere man je wil op te leggen? ik ben een echte leer liefhebber en wordt het liefst erg bruut gebruikt door een ruwe man. geen genade gewenst ik ga tot het uiterste om jouw genot te schenken zonder oog voor het mijne. ook ben ik misschien bruikbaar voor je, ik voel me graag nuttig. bijvoorbeeld om je huis schoon te maken (bloot en/of met een buttplug in) maar ik kan ook voor menselijk toilet dienen. pis poep en sperma hou je maar niet in…. leeftijd maakt NIKS uit als je maar weet wat je wilt..

Ik zoek een oudere vrouw of lekkere geile oma. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Leatherman
Leeftijd: 54
Geslacht: man
Ik woon in: Nederland, Overijssel,

Meer over mij:
Geaardheid: homo
Lengte: 180
Gewicht: 80
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar:
Kleur ogen:
Penis: 15

Ik hou van: