Franka, 69 jaar, hetero, uit Brugge

Hoi allamaal ik ben Franka, altijd vrolijk, in voor avontuur en een enorme dierenvriend. ik woon in brugge al mijn hele leven en ik heb hier een huisje met flink wat dieren zoals 3 honden, 2 katten, een papegaai, 2 chinchilla’s en 3 geitjes. ik heb helaas geen man meer en ik heb ook geen kinderen. mijn dieren zijn mijn alles nu maar ik zou het leuk vinden om weer eens een gezellige leuke man in mijn leven te zien. dit is de reden dat ik hier een kijkje kom nemen en hoop een leuke man te vinden. dikke zoen Franka

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Franka
Leeftijd: 69
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, West-Vlaanderen, Brugge

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 165
Gewicht: 0
Ik ben:
Postuur:
Kleur haar:
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van: