Evillady, 63 jaar, , uit

Weet jij als man je plaats en laat je je daarom zonder morren het liefst maar braaf keihard domineren door een sterke vrouw? Kun jij dan wel wat hebben in je eigen kont? Dan ben ik de perfecte meesteres voor jou. We beginnen meteen erg hard en ruw want ik ben een meesteres die streng is en niet van halve maatregelen houdt. Begrijp ook goed dat mannetjes die zielig gaan lopen doen meteen weer kunnen oprotten. Duidelijk zo?

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Evillady
Leeftijd: 63
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Limburg,

Meer over mij:
Geaardheid:
Lengte: 0
Gewicht: 0
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar:
Kleur ogen:
Cupmaat: 0

Ik hou van:
anale seks
bdsm
bondage
gagging
latex
plassex