Ellekexx, 45 jaar, bi-sexueel, uit Collendoorn

Dag kerels..! Ik ben Elleke, 41 jaar en woon in Collendoorn. Ik ben moeder van 3 kinderen die allemaal nog thuis wonen dus daarom kan ik niet thuis afspreken maar ik ben dus opzoek naar mannen of stelletjes die bij hen thuis willen afspreken(of hotel ofzo) Graag binnen ongeveer 120KM. Ik heb mijn sex voorkeuren ingevuld maar eigenlijk ben ik voor alles in. Wel safe en het enige is Anaal, daar heb ik het nog een beetje moeilijk mee, maar wellicht kan jij daar verandering in brengen.. tot snel! Elleke

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Ellekexx
Leeftijd: 45
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Overijssel, Collendoorn

Meer over mij:
Geaardheid: bi-sexueel
Lengte: 172
Gewicht: 75
Ik ben: normaal
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: