Discreetsekreet, 63 jaar, hetero, uit

dag allemaal! ik ben een wat ze noemen echt braaf huisvrouwtje maar ik doe stiekem hele ondeugende dingen op bdsm gebied. ik zoek een geile maar bovenal discrete man die dat soort dingen ook opwindend vindt. contacteer me prvie zodat we elkaar meer van elkaar kunnen zien want dit soort dingen wil je niet zomaar met iedereen doen, dat snap ik zelf als geen ander!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Discreetsekreet
Leeftijd: 63
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 172
Gewicht: 61
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
bukkake
swingen
gagging
sm dominant
sextoys