Dieniki, 49 jaar, hetero, uit Leuven

heyallo ik ben Dina uit Leuven. 46jaar oud, blond, gezet van postuur en hou van vakantie, leuke kleding en van mijn katten. Ik heb 3 leuke poezen die ik echt heel leuk vind en verder woon ik in een gezellige flat in leuven waar ik vaak met vriendinnen een glaasje drink. er mist nog wel een leuke man:) ik ben dus niet direct uit op sex(komt natuurlijk wel) maar hoop hierdoor een fatsoenlijke en lieve man te vinden. het lijkt me leuk iets van je te horen:)

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Dieniki
Leeftijd: 49
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Belgie, Vlaams-Brabant, Leuven

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 0
Ik ben: blank
Postuur:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: