CBT1952, 63 jaar, hetero, uit

CBT heeft mijn interesse. Als je niet weet wat het betekent dan heb je er toch geen interesse in denk ik, dus klik dan maar verder 😛 Mannen die op zoek zijn naar een vrouw die weet waar ze mee bezig is nemen het beste maar snel contact op. Zoals je weet zijn er namelijk niet zoveel meesteressen die hobbymatig aan CBT doen. Ik heb de mannen dus ook voor het uitkiezen zoals je snapt je moet dus wel even ECHT je best voor mij doen!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: CBT1952
Leeftijd: 63
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Zuid-Holland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 166
Gewicht: 94
Ik ben: blank
Postuur: dik
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: donker
Cupmaat: 0

Ik hou van:
sm dominant
spanking
torture