Brabant936, 54 jaar, hetero, uit Oss

Dag oudere man. Ben jij de sleur in je relatie ook zo zat? Of ben je inmiddels weer alleen komen te staan en heb je nog wel veel behoefte aan vrouwlijk gezelschap? Mag ik je dan verblijden met de boodschap dat ik ook nog zeer veel behoefte voel aan gezelschap van een leuke man? Een arm om je heen, wederzijdse interesse, liefde en romantiek, is toch heerlijk ook voor ons? Waarom zouden we dat moeten missen?

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Brabant936
Leeftijd: 54
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Brabant, Oss

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 175
Gewicht: 79
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van:
casual seks
orale seks
parenclub
rollenspel