Blondymama, 50 jaar, hetero, uit Monnickendam

een hele goede dag alle leuke mannen van Nederland! Hier staat een hele gemotiveerde, lieve dame op een van jullie te wachten! ik ben opzoek naar een spontane en gewillige man en dat hoeft dat niet per se een one-night-stand te zijn. Het lijkt me leuk iemand te leren kennen. zelf ben ik sinds 1,5 jaar gescheiden en woon ik alleen samen met mijn dochter. laat maar iets horen, ik heb wel weer zin in wat leuk contact!

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Blondymama
Leeftijd: 50
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-holland, Monnickendam

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 171
Gewicht: 70
Ik ben: normaal
Postuur: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Cupmaat: 0

Ik hou van: