Bdsmvakanties, 60 jaar, hetero, uit

Samen weg uit de sleur in een huisje in duitsland of frankrijk voor een weekje of langer? daarbij vooral genieten van sex, bdsm en alles wat daarbij hoort voor ons? laat dan snel wat weten vooral als je begin volgend jaar tijd voor mee zou kunnen vrijmaken of het al hebt. ik ben ook benieuwd natuurlijk of je dom of sub bent of beiden. Zelf ben ik switch dus het komt altijd goed maar dan weet ik dat alvast. Gedeelde kosten lijkt me het beste maar laat maar weten wat je zelf vindt.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Bdsmvakanties
Leeftijd: 60
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Gelderland,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 55
Ik ben: blank
Postuur: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
anale seks
bdsm
bondage
plassex
sextoys
sm dominant