Anoniem001, 58 jaar, hetero, uit

Beste man, mag ik me even aan je voorstellen? Mijn naam is… dat vertel ik dus nog maar niet. Want zoals je wel kunt zien en lezen blijf ik liever zo lang mogelijk anoniem. Ik heb namelijk een gewone baan, heb hele gewone buren en ook een hele gewone man. Hij is een beetje te gewoon zelfs, maar daar kan hij niks aan doen… dat is nu eenmaal wat er in deze maatschappij \’normaal\’ gevonden wordt. Maar wat is dat eigenlijk normaal? Voor mij is het normaal om veel met kinky sex bezig te zijn en dat is dus ook waarvoor ik hier kom zoeken. Als jij een man bent, misschien thuis ook niet begrepen, die zich in mijn voorkeuren kan vinden, dan denk ik dat wij het vast wel met elkaar zouden kunnen vinden. Dan hoop ik dat je me eventjes een berichtje stuurt, zodat we hier of via een andere weg met elkaar in contact kunnen komen. Alvast hele opgewonden groetjes, S. uit A.

Leeftijd maakt niet uit, jong of oud, als je maar zin hebt in een geile oudere ervaren vrouw! Ik wil extreme sex. Stuur me maar een berichtje!
Naam: Anoniem001
Leeftijd: 58
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Drenthe,

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 170
Gewicht: 70
Ik ben: blank
Postuur: mollig
Kleur haar: rood
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:
trio
fetish
homo sex
sm onderdanig
latex
sextoys